Τι συμβαίνει στη ΔΕΥΑΛ;


Τι συμβαίνει στη ΔΕΥΑΛ;

Δημοσίευμα  του Αθηναϊκού Τύπου, αναφέρει με πολύ άσχημο τρόπο τον Δήμο Λαμιέων, τον οποίο χαρακτηρίζει "χρυσωρυχείο" για εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων. 

Μάλιστα, "φωτογραφίζει" μετά σχετικών Τιμολογίων, τη Δημοτική Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λαμίας, να πληρώνει πολλές χιλιάδες ευρώ σε "δημόσιες σχέσεις", αναρωτώμενη "τι...δημόσιες σχέσεις χρειάζεται" μια Δημοτική Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης. 

Η "Διαχείριση κρίσεων από ακραία καιρικά φαινόμενα", χρήζει δημοσίων σχέσεων από μια εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης άραγε;

Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος Λαμιέων οφείλει να ενημερώσει τους Φορολογούμενους Πολίτες για το θέμα. Δεν μπορεί να διασύρεται η πόλη μας κατ' αυτόν τον τρόπο σε πανελλήνιο επίπεδο άνευ διαψεύσεων και εξηγήσεων.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε το δημοσίευμα να μην έχει ίχνος αλήθειας και να αποκατασταθεί νομικώς η τρωθείσα φήμη του Δήμου Λαμιέων.

Ομοίως και για την ΔΕΥΑΛ, η οποία για τον Λαμιώτη αποτελεί πρότυπη δημοτική επιχείρηση.

Μέχρι τότε, οι βαρύτατα φορολογούμενοι Πολίτες, αναμένουν τις σχετικές διευκρινίσεις εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, αλλά και εκ μέρους της ΔΕΥΑΛ, ως ιδιοκτησίας του Λαμιώτη.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη