Ραγδαίες εξελίξεις με το φιαλίδιο αίματος της Τζωρτζίνας: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον Διοικητή στο Καραμανδάνειο (βίντεο)

Ραγδαίες εξελίξεις με το φιαλίδιο αίματος της Τζωρτζίνας: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον Διοικητή στο Καραμανδάνειο (βίντεο)

Το υπουργείο Υγείας έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) για τον Διοικητή στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, σχετικά με το φιαλίδιο αίματος της 9χρονης Τζωρτζίνας που «ανακαλύφθηκε» μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα σε ψυγείο.

Για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα, αλλά και το φιαλίδιο με το αίμα της μικρής Τζωρτζίνας, μίλησε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ενώ αποκάλυψε πως έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον διοικητή του νοσοκομείου, όπου βρέθηκε βιολογικό υλικό του παιδιού.

Τόσο ο διοικητής όσο και οι άλλοι εργαζόμενοι στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του, χαρακτήρισαν «ανεξήγητο» το πώς βρέθηκε έπειτα από ένα χρόνο το φιαλίδιο με το αίμα - δηλώσεις που οδήγησαν και στην ΕΔΕ.

Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στο παιδιατρικό τμήμα όταν λαμβάνουν κάποιο δείγμα το φυλάνε σε ψυγείο για 10 με 15 ημέρες, σε περίπτωση που το χρειαστούν ξανά, ώστε να μην τρυπούν ξανά και ξανά τα παιδιά.

Υπενθυμίζεται πως το φιαλίδιο της μικρής Τζωρτζίνας βρέθηκε τυχαία, όταν ένας γιατρός πήγε να καθαρίσει το ψυγείο, ενώ έχει πλέον σταλεί σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης προς διερεύνηση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου των παιδιών από την Πάτρα.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ #ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ #ΑΙΜΑ #ΕΔΕ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/fdv2NhG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη