Champions League: Η UEFA εξήγησε γιατί ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Μπενζεμά

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η UEFA εξήγησε το σκεπτικό που οδήγησε στην ακύρωση του γκολ του Μπενζεμά στον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ το βράδυ του Σαββάτου με νικήτρια τη «βασίλισσα» με 1-0.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca», απευθύνθηκε στους αρμόδιους φορείς της UEFA, ώστε να διευκρινισθεί το σκεπτικό, βάσει του οποίου ακυρώθηκε το γκολ που σημείωσε ο Καρίμ Μπενζεμά, στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, στον τελικό του Champions League.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, και σύμφωνα με τις πηγές της ισπανικής εφημερίδας, «ο VAR και ο (διαιτητής) Τουρπέν, θεώρησαν ότι ο Φαμπίνιο έδρασε, αλλά χωρίς την πρόθεση να παίξει και μόνο για να κόψει την πιθανή πάσα του Βαλβέρδε.

Αυτή είναι η βασική τοποθέτηση. Και θεωρήθηκε ότι το άγγιγμα του Φαμπίνιο στην μπάλα -και όχι η προσπάθεια να παίξει με την μπάλα- δεν αναιρεί το οφσάιντ του Μπενζεμά. Εφόσον δεν υπάρχει επαφή του Φαμπίνιο για οφσάιντ, η "δράση οφσάιντ", αρχίζει από την επαφή του Βαλβέρδε. Και εκεί, ο Μπενζεμά ήταν ήδη εκτεθειμένος», αναφέρεται ως απάντηση της UEFA.

#CHAMPIONS_LEAGUE #UEFA #ΜΠΕΝΖΕΜΑ #ΟΦΣΑΙΝΤ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Bdy8Ejs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη