Euroleague: «Ερυθρόλευκο» το Βελιγράδι, ήδη 6.000 Ολυμπιακοί «έκλεισαν θέση» στη Stark Arena

Euroleague: «Ερυθρόλευκο» το Βελιγράδι, ήδη 6.000 Ολυμπιακοί «έκλεισαν θέση» στη Stark Arena

«Εντός» έδρας θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Final Four του Βελιγραδίου, καθώς ήδη σχεδόν 6.000 φίλοι του Ολυμπιακού έχουν κλείσει τη θέση τους για το... «ΣΕΦ Βελιγραδίου», την Stark Arena.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν αγοράσει περίπου 5.000 εισιτήρια online, ενώ η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει στη διάθεσή της περίπου 600 εισιτήρια, που θα πάνε σε κατόχους των διαρκείας.

Έτσι, ήδη οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως θα έχουν πάνω από 5.000 οπαδούς τους στο πλευρό τους ενώ το νούμερο αυτό αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες.

Αυτό θα γίνει καθώς είναι πιθανές οι επιστροφές εισιτηρίων από τις άλλες ομάδες, καθώς οι Ισπανοί θα πάρουν και πάλι «απουσία» από μία εκτός έδρας διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η Αναντολού Εφές αναμένεται να εξαντλήσει τα περίπου 600 εισιτήρια που της αναλογούν, όμως δύσκολα θα συμβεί το ίδιο και για τις Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα.

Επομένως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το Final Four θα έχει έντονο ερυθρόλευκο χρώμα στην εξέδρα, με τον κόσμο να δίνει ώθηση στους παίκτες του Μπαρτζώκα στη «μάχη» για το 4ο ευρωπαϊκό της ιστορίας τους.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Xm0y2P3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη