Fuel pass ήταν και πάει: Το επίδομα βενζίνης έγινε... καπνός

Fuel pass ήταν και πάει: Το επίδομα βενζίνης έγινε... καπνός

Πονοκέφαλος για την τιμή της βενζίνης που συνεχίζει να ανεβαίνει, ξοδεύτηκε το επίδομα βενζίνης ακόμα δεν πιστώθηκε.

Ζαλίζουν οι τιμές των καυσίμων με τους οδηγούς να βάζουν πλέον οι περισσότεροι έως 20 ευρώ. Πανελλαδικά η μέση τιμή της αμόλυβδης είναι στα 2,168 ευρώ ανά λίτρο 1,60ευρώ/λίτρο πέρσι (τα στοιχεία αυτά είναι της Κυριακής 8/5 από το Παρατηρητήριο Υγρών Καυσίμων), ενώ, για το πετρέλαιο κίνησης η τιμή διαμορφώνεται στα 1,909 ευρώ ανά λίτρο.

«Είναι πολύ λιγότερη η βενζίνη που χρησιμοποιώ πια. Είναι πολύ ακριβή, δεν ξέρουμε που θα φτάσει. Ελπίζουμε να μπούνε κάποια μέτρα και όρια» είπε οδηγός στην κάμερα του Mega.

Πολύ υψηλή είναι η τιμή της βενζίνης και στα νησιά. Δείτε ενδεικτικά τον πίνακα:

PINAKAS BENZINI

Η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπώλων Αττικής Μαρία Ζάγκα δήλωσε πως πλέον οι οδηγοί βάζουν βενζίνη έως 20 ευρώ.

«Εμείς με το πλαφόν έχουμε συμμορφωθεί. Όταν έχουμε περιόδους μεγάλης ακρίβειας, το λαθρεμπόριο κάνει πάρτι. Το φαινομενικά φθηνό είναι πανάκριβο» δήλωσε.

Όπως δήλωσε οι πολίτες πολλές φορές προτιμούν τα πρατήρια με χαμηλότερη τιμή βενζίνης, το οποίο όμως ενέχει παγίδες. Η κ. Ζάγκα τόνισε πως εκείνο που επιθυμεί είναι οι πολίτες να εξυπηρετούνται και όχι να εξαπατώνται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, αναφορικά με τις τιμές στο λεκανοπέδιο Αττικής, κανείς δεν βρίσκει βενζίνη κάτω από 2ευρώ/λίτρο. Συγκεκριμένα, η χαμηλότερη τιμή που εντόπισε ο ρεπόρτερ του σταθμού ήταν στα 2,17ευρώ/λίτρο με την υψηλότερη να αγγίζει το 2,23ευρώ/λίτρο.

Fuel pass ήταν και πάει

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός οτι οι τιμές αυξάνονται καθημερινά στην ουσία έχουν ξοδέψει ήδη την επιδότηση βενζίνης μέσω του Fuel Pass με τους καταναλωτές να τονίζουν οτι πρέπει να γίνει επανάληψη του επιδόματος και πώς καθημερινά δεν βάζουν βενζίνη πάνω από 20 ευρώ.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6l5Mn04
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη