Γιορτή της Ημέρας: H finos film τιμά την αθάνατη Ελληνίδα μάνα (βίντεο)

finos film

Την τιμητική της έχει σήμερα Κυριακή (8.5.2022) η μητέρα παγκοσμίως, καθώς είναι η Γιορτή της Μητέρας και η Φίνος Φιλμ με ένα δικό της βίντεο τιμ΄΄ά την αθάνατη Ελληνίδα μάνα με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο γεμάτο ατάκες.

Η Φίνος Φιλμ,( όπως συνηθίζει στη Γιορτή της Μητέρας), ετοίμασε ένα βίντεο με αξέχαστες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου για να τιμήσει όλες τις ηθοποιούς που ενσάρκωσαν κάθε τύπο μητέρας στις ταινίες που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Από την «κακιά» Τασσώ Καββαδία στην υπέροχη «Πάστα Φλώρα», Μαίρη Αρώνη, οι μητέρες του ελληνικού κινηματογράφου έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις οθόνες μας.

«Μητέρα. Δίπλα μας σε κάθε βήμα, χαρίζοντας ανιδιοτελώς το πιο σπουδαίο συναίσθημα, την αγάπη. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες, με ένα απολαυστικό αφιέρωμα για την γνήσια Ελληνίδα μάνα, μέσα από τον φακό της Φίνος Φιλμ!», γράφει η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών σε μήνυμά της στο twitter.

Tο  βίντεο της Φίνος Φιλμ για τη Γιορτή της Μητέρας:

{https://twitter.com/FinosFilm/status/1523180902305570816?s=20&t=YEhpGB7r9OTO9XTcSLWtvQ}

 

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/79yVdq0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη