Αγγλία: Ο τελικός των τελικών για την Νότιγχαμ Φόρεστ - Θέλει να επιστρέψει στην Premier League για πρώτη φορά από το 1999

Αγγλία: Ο τελικός των τελικών για την Νότιγχαμ Φόρεστ - Θέλει να επιστρέψει στην Premier League για πρώτη φορά από το 1999

Νότιγχαμ Φόρεστ και Χάντερσφιλντ συγκρούονται αυτή την ώρα στο Γουέμπλει για την άνοδο στη Premier League αλλά και για ένα χρηματικό έπαθλο που ξεπερνά τα 140 εκατ. λίρες.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος τρεις φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με την Φόρεστ να μετράει δύο νίκες και μία ήττα, ωστόσο γίνεται αντιληπτό ότι η νίκη στον τελικό των φετινών playoffs της Championship θα επισκιάσει οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα κατά τη φετινή χρονιά.

{https://twitter.com/NFFC/status/1530938966723407872?s=20&t=58lf-mciIM6gbpvjWPhpfQ}

Για την ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η ευκαιρία να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία, για πρώτη φορά μετά το 1999. Η κινητοποίηση υπήρξε μεγάλη και από τα media της πόλης μαθαίνουμε ότι πάνω από 100.000 εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να βρίσκονται στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ. Τελικά θα βρεθούν λίγο λιγότεροι από 35.000 για να ενισχύσουν την προσπάθεια του Κούπερ και των παικτών του. Ο προπονητής της Νότιγχαμ θεωρείται έμπειρος σε τέτοιους αγώνες, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα πρέπει να κάνει τα πλάνα του χωρίς τον αμυντικό Λόου και τον επιθετικό Γκράμπαν. Και οι δύο έχουν δηλωθεί ως αμφίβολοι, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

{https://twitter.com/NFFC/status/1530931219390730240?s=20&t=58lf-mciIM6gbpvjWPhpfQ}

Η Χάντερσφιλντ βρέθηκε στον τελικό αφού κατάφερε και κέρδισε την Λούτον με 1-0 στον επαναληπτικό, το πρώτο ματς στην έδρα της αντιπάλου της έληξε με 1-1. Αρκετά αμφίρροπος ο αγώνας, καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν να πετύχουν το γκολ που θα τις έστελνε στο Γουέμπλεϊ. Τελικά αυτή που μπόρεσε να το πετύχει ήταν η Χάντερσφιλντ στο 82ο λεπτό με τον Ρόουντς, μετά από ωραία προσπάθεια του Τόμας που του έβγαλε την ασίστ.

#ΑΓΓΛΙΑ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #ΝΟΤΙΓΧΑΜ_ΦΟΡΕΣΤ #ΤΕΛΙΚΟΣ #PREMIER_LEAGUE


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rKa5mEA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη