Συγκλονίζει η δραματική διάσωση νεογέννητου: To έβαλαν σε πλαστική σακούλα και το έριξαν σε κάδο σκουπιδιών (βίντεο)

Συγκλονίζει η δραματική διάσωση νεογέννητου: To έβαλαν σε πλαστική σακούλα και το έριξαν σε κάδο σκουπιδιών (βίντεο)

Συγκλονίζει το βίντεο που κάνει πλέον τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τη δραματική διάσωση ενός νεογέννητου αγοριού που είχε εγκαταλειφθεί σε κάδο σκουπιδιών στο Ιράν.

Οι πραγματικά σκληρές εικόνες συγκλονίζουν, καθώς το βρέφος - που φαίνεται νεογέννητο και γεμάτο αίματα - ήταν κλεισμένο σε μια πλαστική σακούλα και πεταμένο στα σκουπίδια.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη γειτονιά Nazi Abad στην Τεχεράνη, σύμφωνα με τη NY Post.

Πιο συγκεκριμένα, ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, άκουσε ήχους από ανάσες να βγαίνουναπό μια πλαστική σακούλα μέσα στον κάδο.

Στο συγκλονιστικό βίντεο, ο ήρωας εργαζόμενος φαίνεται να σηκώνει τη σακούλα, να την τοποθετεί στο πεζοδρόμιο και να την ανοίγει. Όλα αυτά μπροστά σε κόσμο που έχει συγκεντρωθεί στο σημείο.

 Μέσα στη σακούλα αποκαλύπτεται ένα νεογέννητο, γεμάτο με αίματα. Ο άντρας ανοίγει γρήγορα τη σακούλα για να βεβαιωθεί ότι το παιδί μπορεί να αναπνεύσει.

Η κατάσταση της υγείας του μικρού είναι σταθερή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Iran Front Page News.

#ΙΡΑΝ #ΒΡΕΦΟΣ #ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ #ΒΙΝΤΕΟ #VIRAL


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/w46Vl0F
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη