Κεντρική ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ. του ΣΒΣΕ κατά την έναρξη της διήμερης διάσκεψης “WeForClimate Summit”

 
Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και Γενικός Διευθυντής Κλάδου Χαλκού της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε., κύριος Πάνος Λώλος θα εκφωνήσει μετά τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κύριο Κώστα Σκρέκα κεντρική ομιλία κατά την έναρξη της διήμερης διάσκεψης "WeForClimate Summit" (28/5/2022, ώρα 17:30).

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας του οργανισμού WeForClimate για το έτος 2022, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Δήμου Αθηναίων και θα λάβει χώρα στις 28 & 29 Μαΐου, στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, στο Παγκράτι.

Οι δύο αυτές ημέρες θα αποτελέσουν σημείο συνάντησης κυβερνητικών αξιωματούχων, προσωπικοτήτων του ιδιωτικού τομέα και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών με στόχο να συζητηθεί μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις της γενιάς μας, η κλιματική αλλαγή.


Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο ακόλουθο link:


https://lnkd.in/eJx_mBzP



Ευχαριστούμε πολύ. 


Με εκτίμηση,


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη