Τα «κέρδη» της Εθνικής ομάδας από την 1η θέση στον όμιλο του Nations League

Τα «κέρδη» της Εθνικής ομάδας από την 1η θέση στον όμιλο του Nations League

Στο γεμάτο παλμό Πανθεσσαλικό Στάδιο η Εθνική νίκησε χθες 2-0 το Κόσοβο και ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία του Nations League.

Με τη νίκη απέναντι στο Κόσοβο, το αντιπροσωπευτικό συκγρότημα έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» και εκτός από την πρωτιά που εξασφάλισε στον όμιλό της στη League C του Nations League, πήρε και πλεονέκτημα σε περίπτωση που χρειαστεί μπαράζ για πρόκριση στο Euro 2024.

H... εποχή Πογιέτ στην Εθνική ομάδα ξεκίνησε με εξαιρετικούς οιωνούς καθώς ο στόχος που ήταν κορυφή στον όμιλο και η άνοδος στη League B, επιτεύχθηκε.

Παράλληλα, οι τέσσερις νίκες (Κόσοβο, Κύπρος και Βόρεια Ιρλανδία) παίζουν ρόλο στο FIFA Ranking ενόψει της κλήρωσης των προκριματικών του Euro 2024.

Αν η Εθνική δεν πάρει απευθείας εισιτήριο μέσω ομίλου θα έχει ακόμη μία ευκαιρία να το κάνει μέσω μπαράζ, όπου θα παίξει με ομάδες του League C που δεν έχουν καταφέρει να προκριθούν μέσω των προκριματικών.

#Nations_League #ΕΘΝΙΚΗ_ΕΛΛΑΔΟΣ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ZyMperl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη