-->

Οδηγός κατέβασε 11χρονο στο δρόμο γιατί ξέχασε τη μάσκα του, «αν πάθαινε κάτι το παιδάκι» λέει ο πατέρας του (βίντεο)

Οδηγός κατέβασε 11χρονο στο δρόμο γιατί ξέχασε τη μάσκα του, «αν πάθαινε κάτι το παιδάκι» λέει ο πατέρας του (βίντεο)

Στη Θεσσαλονίκη ένα 11χρονο αγοράκι αναγκάστηκε να περπατήσει εντελώς μόνο του 3 χιλιόμετρα μέσα στον καύσωνα διότι ένας οδηγός λεωφορείου το κατέβασε επειδή είχε ξεχάσει να πάρει μαζί του μάσκα. «Αν πάθαινε κάτι το παιδί μου», λέει ο πατέρας του 11χρονου.

Ο πατέρας του 11χρονου δήλωσε πως το παιδί σήκωσε το μπλουζάκι του για να καλυφτεί επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε όταν το 11χρονο παιδί πήρε το λεωφορείο από τον Δρυμό Θεσσαλονίκης για να επισκεφτεί έναν συγγενή του στο χωριό Λητή.

Έκοψε κανονικά το εισιτήριο του, δεν έβαλε όμως την μάσκα του και στα μισά της διαδρομής ο οδηγός του ζήτησε να αποβιβαστεί.

«Αν πάθαινε κάτι το παιδάκι; Εδώ είναι ερημιά. Εάν περνούσε κάποιος και το φόρτωνε;», αναρωτήθηκε ο πατέρας του 11χρονου.

Τον 11χρονο τον βρήκε η μητέρα του να κλαίει υπό συνθήκες καύσωνα και το παιδί ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη.

Ο πατέρας του 11χρονου κατέθεσε μήνυση και ο οδηγός του λεωφορείου οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, απ' όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη.

Δείτε βίντεο

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΜΑΣΚΑ #ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ #ΟΔΗΓΟΣ #11ΧΡΟΝΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/HpmQSlN
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->