Καραμανλής: «Σε 12 μήνες έτοιμος ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά»

Καραμανλής: «Σε 12 μήνες έτοιμος ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά»

Τη σύνδεση του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας με το μεγαλύτερο αεροδρόμιό της, το «Ελευθέριος Βενιζέλος» σε λίγες εβδομάδες με τρεις νέους σταθμούς του μετρό προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ τόνισε πως «το μετρό του Πειραιά είχε κολλήσει κι εμείς παραδώσαμε το 2020 τρεις σταθμούς στον Πειραιά. Το κατασκευαστικό κομμάτι των τριών σταθμών στον Πειραιά σε μερικές εβδομάδες ολοκληρώνεται», και στη συνέχεια επισήμανε: «Αυτό σημαίνει ότι θα συνδέσουμε το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας», πρόσθεσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών επίσης ανέφερε ότι θα δούμε τον σταθμό του Πειραιά πριν τις εκλογές, καθώς αυτές θα γίνουν «σε δώδεκα μήνες».

#ΚΩΣΤΑΣ_ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ #ΜΕΤΡΟ #ΣΤΑΘΜΟΣ #ΠΕΙΡΑΙΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/SuEY6CV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη