Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: 14χρονη κατήγγειλε ότι την βίασε 18χρονος

Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: 14χρονη κατήγγειλε ότι την βίασε 18χρονος

Σε καταγγελία για βιασμό από 18χρονο προχώρησε μία 14χρονη κοπέλα με το περιστατικό να λαμβάνει χώρα αυτή τη φορά στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η ανήλικη τόνισε σε Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης πως συναντήθηκαν αρχικά με τον νεαρό στην οικία του και στη συνέχεια τη βίασε, ενώ παράλληλα, βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο στη συνέχεια απέστειλε σε φιλικό του πρόσωπο.

Σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού, καθώς σύμφωνα με καταγγελία νεαρής ημεδαπής τέλη Μαΐου του 2022 μετά από συνάντηση στην οικία του προέβη, χωρίς τη θέληση της, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ενώ βιντεοσκόπησε και μέρος αυτών με το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο στη συνέχεια απέστειλε σε φιλικό του πρόσωπο».

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MX0f5nx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη