Στις 18 Ιουνίου η 6η Ημέρα Καριέρας: Περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας σε 36 επιχειρήσεις

Στις 18 Ιουνίου η 6η Ημέρα Καριέρας: Περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας σε 36 επιχειρήσεις

36 επιχειρήσεις με πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας συμμετέχουν στην 6η Ημέρα Καριέρας στις 18 Ιουνίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Την 6η Ημέρα Καριέρας στο Ηράκλειο, διοργανώνει η ΔΥΠΑ, π. ΟΑΕΔ Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Μέχρι σήμερα, έχουν δηλώσει συμμετοχή 36 επιχειρήσεις με πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Ακόμη, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-herakleion

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

#ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΗΜΕΡΑ_ΚΑΡΙΕΡΑΣ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ #ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΚΡΗΤΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4k57GMZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη