Τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη φίλος του 18χρονου, πληροφορίες ότι έκαναν «κόντρες»

Τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη φίλος του 18χρονου, πληροφορίες ότι έκαναν «κόντρες»

Ραγδαίες εξελίξεις στο σοκαριστικό τροχαίο που έγινε στο Χαλάνδρι, καταθέτει 20χρονος φίλος του 18χρονου που σκοτώθηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν «κόντρες».

Πιο αναλυτικά, κατάθεση στους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής δίνει ένας 20χρονος, φίλος του 18χρονου που λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα της Τρίτης σκοτώθηκε σε τροχαίο στην οδό Παπανικολή, στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από καταθέσεις κατοίκων της περιοχής και αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας, οι αστυνομικοί του Τ.Τ. Αγίας Παρασκευής έκριναν σκόπιμο να καλέσουν για ανωμοτί κατάθεση τον 20χρονο.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμμετείχαν σε αυτοσχέδιο αγώνα ταχύτητας, κάτι που θα οδηγήσει στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του, εάν επιβεβαιωθεί.

#ΧΑΛΑΝΔΡΙ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/TCGK4jh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη