Τραγωδία στην Πάτρα: Ξεψύχησε στον ύπνο του νεογέννητο μωράκι, μόλις 19 ημερών!

Τραγωδία στην Πάτρα: Ξεψύχησε στον ύπνο του νεογέννητο μωράκι, μόλις 19 ημερών!

 Ενα νεογέννητο αγγελούδι, μόλις 19 ημερών, έχασε τη ζωή του στην Πάτρα πιθανότατα από παθολογικά αίτια κάτι απομένει να επιβεβαιωθεί από τη νεκροψία-νεκροτομή.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου σε οικία της Κάτω Αχαΐας, την ώρα που το νεογνό κοιμόταν με την 21χρονη μητέρα του το ίδιο κρεβάτι, σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα Pelop.

Η νεαρή μητέρα αντιλήφθηκε κάποια στιγμή ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και ειδοποίησε την Αστυνομία. Εκλήθη, παράλληλα, το ΕΚΑΒ και το μωράκι διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το νεογνό γεννήθηκε την 1η Ιουνίου και επί επτά ημέρες ήταν σε θερμοκοιτίδα με σοβαρή λοίμωξη, ενώ την Δευτέρα 27 Ιουνίου επρόκειτο να υποβληθεί σε ενδοσκόπηση κρανίου.

Ολες οι λεπτομέρειες της τραγικής απώλειας διερευνήθηκαν από το Αστυνομικό τμήμα Αχαΐας και σύμφωνα με βάσιμες, διασταυρωμένες και σαφείς ενδείξεις τα αίτια του θανάτου έχουν σοβαρό παθολογικό υπόστρωμα...

#ΠΑΤΡΑ #ΜΩΡΟ #ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ #ΠΕΘΑΝΕ #ΘΑΝΑΤΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/K2rNWJP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη