Με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Λαμιέων διεξάγονται για 2η χρονιά οι αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» το Σάββατο 4 Ιουνίου στο Νέο Στάδιο Καμαρίτσας

O Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας  και ο Έσπερος Γυμναστικός Σύλλογος Λαμίας με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας), τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Λαμιέων, διοργανώνουν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 για 2η συνεχή χρονιά, τους αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» στο Νέο Στάδιο της Καμαρίτσας και ώρα έναρξης στις 16:45. Οι αγώνες περιλαμβάνουν τα περισσότερα δρομικά αγωνίσματα καθώς επίσης και αγωνίσματα των αλμάτων και των ρίψεων. Θα συμμετέχουν αθλητές από συλλόγους πανελλαδικά, όλων των ηλικιακών κατηγοριών από Κ16 και άνω.

Η εκδήλωση γίνεται προς τιμήν της Ολυμπιονίκη Νίκης Μπακογιάννη.

Στο τέλος του αγωνιστικού προγράμματος, περίπου στις 21:30,  θα γίνουν βραβεύσεις Πανελληνιονικών Αθλητών Στίβου 2021 και Επίλεκτων Αθλητών Κ16 και Κ18, της  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη