-->

Πανελλήνιες 2022: Στη μάχη των εξετάσεων ένας 32χρονος κρατούμενος στις φυλακές Κέρκυρας

Πανελλήνιες 2022: Στη μάχη των εξετάσεων ένας 32χρονος κρατούμενος στις φυλακές Κέρκυρας

Ξεκίνησαν οι πανελλήνιες 2022 σήμερα με τους μαθητές των ΕΠΑΛ να δίνουν Έκθεση πρώτη μέρα ενώ, αύριο σειρά έχουν οι μαθητές των ΓΕΛ.

«Με εύρυθμη λειτουργία ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις σήμερα στο νησί της Κέρκυρας, αλλά και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Πέτρος Αγγελόπουλος.

Την αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων άνοιξαν οι 122 μαθητές απόφοιτοι των Επαγγελματικών Λυκείων του νησιού, ενώ αύριο θα ξεκινήσουν και οι 684 μαθητές απόφοιτοι των Γενικών Λυκείων της Κέρκυρας και των Παξών. Την ίδια ώρα 34 μαθητές θα εξεταστούν προφορικά.

Μεταξύ των εξεταζόμενων μαθητών, αποφοίτων του σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, είναι και ένας 32χρονος κρατούμενος που εκτίει την ποινή του στο σωφρονιστικό κατάστημα Κέρκυρας.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, «είναι η πρώτη φορά που φυλακισμένος στη Κέρκυρα θα εξεταστεί στις πανελλαδικές εξετάσεις».

Να σημειωθεί ότι ο 32χρονος κρατούμενος θα εξεταστεί σε ειδικό εξεταστικό κέντρο μέσα στις φυλακές.

«Και αυτή τη χρονιά φροντίσαμε για τη συνεργασία όλων των δομών προκειμένου οι πανελλαδικές εξετάσεις να διεξαχθούν με εύρυθμο τρόπο. Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία, ενώ ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς των νησιών μας για τις προσπάθειές τους», κατέληξε ο κ. Αγγελόπουλος.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΦΥΛΑΚΕΣ #ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0s7eBIQ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->