Σταρ Ελλάς 2022: Kαταγέλλει τον πρώην σύντροφό της για ξυλοδαρμό

Πηγή: pixabay

Η Σταρ Ελλάς 2022 κατήγγειλε βιασμό από τον πρώην σύντροφό της. 

 

H Ειρήνη Βολιώτη βρέθηκε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής βίας στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας. Η καταγγελία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, αφορούσε ξυλοδαρμό και ενδοοικογενειακή κακοποίηση, με τη νεαρή να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και να φέρει σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπό της.

Κατά την προσαγωγή του στο τμήμα, ο πρώην σύντροφός Ν.Ν της υπέβαλε μήνυση σε βάρος της για επίθεση και βιαιοπραγία, υποστηρίζοντας πως δέχτηκε βίαιη επίθεση από την πρώην σύντροφο του, προσθέτοντας πως η Ειρήνη Βολιώτη γνωρίζει πολεμικές τέχνες. Η εστεμμένη δήλωσε στους αστυνομικούς πως το μόνο αιχμηρό αντικείμενο που έχει πιάσει στα χέρια της, είναι η λίμα για τα νύχια της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Espresso», η Ειρήνη Βολιώτη διατηρούσε με τον Ν.Ν. ολιγόμηνο δεσμό, όταν τον περασμένο Φεβρουάριο έμαθε ότι ο σύντροφός της απασχολούσε τη Δίωξη Ναρκωτικών και του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη. Η νεαρή όταν του ζήτησε να χωρίσουν, ήταν βίαιος απέναντί της.

Το περιστατικό 

Τη βραδιά των καλλιστείων, ο Ν.Ν. βρέθηκε στον χώρο της διεξαγωγής του διαγωνισμού ομορφιάς και μπήκε σε έξαλλη κατάσταση στα καμαρίνια των διαγωνιζομένων, απειλώντας την Ειρήνη Βολιώτη. Με παρέμβαση των διοργανωτών όσο και της ίδιας, αποχώρησε από τον χώρο χωρίς συνέχεια.

Δύο ημέρες μετά κι ενώ το μοντέλο είχε κληθεί για κατάθεση για την ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Ν.Ν., συναντήθηκε μαζί του στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, για να παραλάβει προσωπικά του αντικείμενα. Εκείνος, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, της επιτέθηκε και άρχισε να τη γρονθοκοπά, με την ίδια να προσπαθεί να αντισταθεί και να αμυνθεί.

#ΜΟΝΤΕΛΟ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΒΙΑ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/j4HkoZ2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη