Πανελλήνιες 2022: Τι ώρα ανακοινώνονται τα θέματα Αρχαίων, Μαθηματικών και Βιολογίας από το Υπουργείο Παιδείας

Πανελλήνιες 2022: Τι ώρα ανακοινώνονται τα θέματα Αρχαίων, Μαθηματικών και Βιολογίας από το Υπουργείο Παιδείας

Λίγο μετά τις 10 π.μ. όπως και κάθε ημέρα το Υπουργείο Παιδείας θα αναρτήσει τα θέματα για τα Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία για τα ΓΕΛ για τις πανελλήνιες 2022

Σειρά πήραν σήμερα πρώτη ημέρα της εβδομάδας οι υποψήφιοι στα ΓΕΛ όλης της χώρας καθώς από νωρίς το πρωί εξετάζονται στα Αρχαία, τα Μαθηματικά αλλά και τη Βιολογία, μαθήματα βαρύτητας προσανατολισμού οι καλές επιδόσεις στα οποία θα τους δώσουν παραπάνω μόρια και άρα περισσότερες πιθανότητες για την είσοδο τους στη σχολή προτίμησης τους.

Λίγο μετά τις 10 π.μ το Υπουργείο θα ανακοινώσει και σήμερα τα θέματα που έπεσαν δίνοντας μια πρώτη γεύση στους μαθητές, τους γονείς αλλά και τους καθηγητές για τη βατότητα των θεμάτων.

Λίγο μετά το Dnews με το Μεθοδικό θα αναρτήσει τις απαντήσεις και για τα τρία μαθήματα βάζοντας τέλος στην αγωνία των μαθητών για το πώς έγραψαν.

ippaideias

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΘΕΜΑΤΑ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ #ΘΕΜΑΤΑ_ΑΡΧΑΙΩΝ #ΘΕΜΑΤΑ_ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ #ΘΕΜΑΤΑ_ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ #ΩΡΑ #ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΠΑΙΔΕΙΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/VtgPCKX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη