Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα μαθηματικών ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα μαθηματικών ΓΕΛ

Ανακοινώθηκαν τα θέματα των αρχαίων, των μαθηματικών και βιολογίας για τις πανελλήνιες 2022 ΓΕΛ.

Στις 8:30 το πρωί μοιράστηκαν τα  θέματα αρχαίων, μαθηματικών και βιολογίας στους υποψηφίους των πανελληνίων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι έπεσε στα Μαθηματικά αλλά και στα άλλα δύο σημερινα μαθήματα.

Σε λίγη ώρα το Dnews με τα φροντιστήρια Μεθοδικό θα σας μεταφέρουν τις σωστές απαντήσεις στα θέματα μαθηματικών ενώ, σταδιακά θα ακολουθήσουν οι σωστές απαντήσεις και σε Αρχαία και Βιολογία.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ σήμερα θέλουν τα θέματα να είναι βατά καθώς πρόκειται για μαθήματα με αυξημένη βαρύτητας που θα καθορίσουν κατά πολύ και την συνολική τους εικόνα στις φετινές πανελλήνιες.

Μείνεται συντονισμένοι για να μάθετε πρώτοι τα θέματα των πανελληνίων αλλά και τις απαντήσεις σε όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα. Το Dnews σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Μεθοδικό θα σας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις από τα εξεταστικά κέντρα όλης της χώρας.

Οι Πανελλαδικές ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη με τους υποψηφίους των ΕΠΑλ να διαγωνίζονται στα Νέα Ελληνικά, ενώ ακολούθησαν οι μαθητές των ΓΕΛ την Παρασκευή στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία και το Σάββατο εξεταζόμενο μάθημα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ ήταν τα Μαθηματικά ('Αλγεβρα).

Οι εισακτέοι στα ΑΕΙ φέτος είναι 68.394, περίπου 10% λιγότεροι από πέρσι (77.415), ενώ στο νούμερο αυτό δεν περιλαμβάνονται οι θέσεις επιτυχόντων στις στρατιωτικές, πυροσβεστικές, αστυνομικές, λιμενικές σχολές και στο εμπορικό Ναυτικό.

Δείτε τα θέματα μαθηματικών, αρχαίων και βιολογίας

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ #ΓΕΛ #ΘΕΜΑΤΑ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ_2022


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/SVBAZ8c
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη