Πανελλήνιες 2022: Αυτά είναι τα σημερινά θέματα πανελληνίων ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2022, τα θέματα

Λίγο μετά τις 10 π.μ. το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα Αρχαίων, Μαθηματικών και Βιολογίας στα οποία εξετάστηκαν οι μαθητές των ΓΕΛ στις πανελλήνιες 2022.

Ανακοινώθηκαν λίγο μετά τις 10 π.μ.  από το υπουργείο Παιδείας τα θέματα στα μαθήματα Μαθηματικών, Αρχαίων και Βιολογίας που γράφουν σήμερα, 6 Ιουνίου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ για τις πανελλήνιες 2022 βάζοντας τέλος στην αγωνία μαθητών, γονέων αλλά και καθηγητών

Δείτε τα θέματα των Αρχαίων ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα των Μαθηματικών ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα Βιολογίας ΕΔΩ

Το Dnews, σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό, θα δημοσιεύσουν αμέσως μετά τις απαντήσεις των θεμάτων ενώ παράλληλα οι έμπειροι εκπαιδευτικοί θα σχολιάσουν τη δυσκολία τους και τις ενδεχόμενες «παγίδες» που έκρυβαν.

Δείτε τις απαντήσεις των Αρχαίων ΕΔΩ

Δείτε τις απαντήσεις Μαθηματικών ΕΔΩ

Δείτε τις απαντήσεις Βιολογίας ΕΔΩ

Επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, αύριο Τρίτη 7 Ιουνίου, με Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Οι Πανελλήνιες ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΘΕΜΑΤΑ_ΑΡΧΑΙΩΝ #ΘΕΜΑΤΑ_ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ #ΘΕΜΑΤΑ_ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ #ΑΡΧΑΙΑ #ΒΙΟΛΟΓΙΑ #ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ #ΘΕΜΑΤΑ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/3ptId2e
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη