Πανελλήνιες 2022 ΓΕΛ: Δείτε τα θέματα Λατινικών, Χημείας και Πληροφορικής

Τα θέματα πανελληνίων 2022

Λίγο μετά τις 10 π.μ. το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα πανελληνίων 2022 Λατινικών, Χημείας αλλά και Πληροφορικής. Δείτε τα πρώτοι στο Dnews.

Τρίτη ημέρα για τις Πανελλήνιες 2022 και οι τελειόφοιτοι των ΓΕΛ έδωσαν Χημεία, Λατινικά και Πληροφορική.

Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν και τα Ειδικά Μαθήματα, ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Για πρώτη φορά, οι συντελεστές βαρύτητας των εξεταζόμενων μαθημάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ορίστηκαν από τα ίδια τα ΑΕΙ, γεγονός που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε διαφορές στον υπολογισμό των μορίων.

Λίγο μετά τις 10 π.μ. το Υπουργείο Παιδείας πιστό στο ραντεβού του δημοσίευσε τα θέματα που έπεσαν σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική ενώ, λίγο μετά τη σκυτάλη παίρνουν Dnews και Μεθοδικό για να αναρτήσουν σχολιασμό αλλά και τις απαντήσεις βάζοντας τέλος στην αγωνία μαθητών γονέων αλλά και καθηγητών σε τρία μαθήματα κομβικής σημασίας οι βαθμολογίες των οποίων επηρεάζουν τα μόρια και τις πιθανότητες  να εισαχθεί ένας υποψήφιος στη σχολή προτίμησης τους.

Δείτε τα θέματα πανελληνίων 2022

Δείτε τα θέματα Λατινικών 2022 ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα Χημείας 2022 ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα Πληροφορικής 2022 ΕΔΩ

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Οι υποψήφιοι των Γενικών λυκείων θα εξεταστούν εκ νέου την Παρασκευή, τελευταία ημέρα, για όσους δεν δίνουν ειδικά μαθήματα.
Οι υποψήφιοι την Παρασκευή θα εξεταστούν σε: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών + Σπουδών Υγείας).

Επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, με τα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΘΕΜΑΤΑ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ #ΓΕΛ #ΘΕΜΑΤΑ_ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ #ΘΕΜΑΤΑ_ΧΗΜΕΙΑΣ #ΘΕΜΑΤΑ_ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ #ΛΑΤΙΝΙΚΑ2022 #ΧΗΜΕΙΑ_2022 #ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ_2022 #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ_2022


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Eal0twZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη