Πανελλήνιες 2022: Ο ΟΕΦΕ δημοσιεύει τις απαντήσεις και τον σχολιασμό στα ειδικά μαθήματα των ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2022: Ο ΟΕΦΕ δημοσιεύει τις απαντήσεις και τον σχολιασμό στα ειδικά μαθήματα των ΕΠΑΛ

Ο ΟΕΦΕ δημοσιεύει τις απαντήσεις και τον σχολιασμό στα ειδικά μαθήματα των ΕΠΑΛ στις πανελλήνιες 2022.

Συνεχίστηκαν σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου οι Πανελλαδικές 2022 για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, οι οποίοι εξετάστηκαν σε Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ηλεκτροτεχνία, Ναυτικό Δίκαιο και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022, με εξέταση στα μαθήματα Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.

Οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου 2022 για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ, ενώ τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου 2022.

Απαντήσεις και σχολιασμός απο τον ΟΕΦΕ

Ιστορία σύγχρονης τέχνης

Τα θέματα κάλυπταν το μεγαλύτερο εύρος της ύλης και απαιτούσαν απομνημονευτική ικανότητα. Η διατύπωσή τους ήταν σαφής και κρίνονται αντίστοιχης δυσκολίας με τα θέματα προηγούμενων ετών.

Δείτε τις απαντήσεις ΕΔΩ

Ηλεκτροτεχνία

Δείτε τις απαντήσεις ΕΔΩ

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ_2022 #ΕΠΑΛ #ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ #ΟΕΦΕ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/8FJlKhH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη