Πανελλήνιες 2022: Αύριο πρεμιέρα με το θέμα έκθεσης τα ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2022: Αύριο πρεμιέρα με το θέμα έκθεσης τα ΕΠΑΛ

Αγωνία τέλος για τις πανελλήνιες 2022 για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ με το θέμα έκθεσης. 

Αύριο ξεκινούν οι πανελλήνιες 2022 με το θέμα έκθεσης 2022 για τα ΕΠΑΛ όπου χιλιάδες υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν νωρίς το πρωί στα εξεταστικά κέντρα για την πρεμιέρα των εξετάσεων. 

Την επόμενη, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 3 Ιουνίου θα εξεταστούν στο ίδιο μάθημα και οι μαθητές των ΓΕΛ σε όλη τη χώρα. Φέτος, για πρώτη φορά, το υπουργείο Παιδείας κάνει προσπάθεια για να εκδόσει νωρίτερα αποτελέσματα και βάσεις για την καλύτερη ενημέρωση όλων των υποψηφίων της χώρας.

Συγκεκριμένα, τόσο η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως όσο και ο γ.γ. του υπουργείου Παιδείας κ. Κόπτσης τόνισαν πως γίνεται προσπάθεια τα αποτελέσματα να εκδοθούν πριν από τις διακοπές του Αυγούστου.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε συνέντευξή στον ΑΝΤ1 μιλώντας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους μαθητές και τόνισε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι βαθμολογίες και τα αποτελέσματα να βγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπει τέλος στην αγωνία των υποψηφίων.

Μάλιστα όπως σημείωσε χαρακτηριστικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ανακοινωθούν πριν τις διακοπές του Αυγούστου.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΘΕΜΑ_ΕΚΘΕΣΗΣ_2022 #ΕΠΑΛ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/vV28LbS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη