Πανελλήνιες 2022: «Για καλά προετοιμασμένους μαθητές τα σημερινά θέματα για τα ΕΠΑΛ», ο σχολιασμός από τον ΟΕΦΕ

Πανελλήνιες 2022: «Για καλά προετοιμασμένους μαθητές τα σημερινά θέματα για τα ΕΠΑΛ», ο σχολιασμός από τον ΟΕΦΕ

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα Μαθηματικά για τις Πανελλήνιες 2022. Πώς σχολιάζει ο ΟΕΦΕ τα σημερινά θέματα στην Άλγεβρα.

Οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων εξετάστηκαν σήμερα Σάββατο 4 Ιουνίου στο μάθημα των Μαθηματικών ενώ την Δευτέρα παίρνουν τη σκυτάλη οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων που θα εξεταστούν στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, των Μαθηματικών για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών, Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής και τέλος στη Βιολογία για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας.

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) ως προς τα θέματα που «έπεσαν» σχολιάζει: «Τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος της ύλης. Είναι διατυπωμένα με σαφήνεια και οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπορούσαν να αντεπεξέλθουν με ευκολία».

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΕΠΑΛ #ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ #ΟΕΦΕ #ΘΕΜΑΤΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/k3gduO8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη