Πανελλήνιες 2022: Τι ώρα βγαίνουν τα θέματα Ιστορίας, Φυσικής και Οικονομίας από το Υπουργείο Παιδείας

Τι ώρα βγαίνουν τα θέματα πανελληνίων 2022

Λίγο μετά τις 10 π.μ. το Υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα θέματα πανελληνίων 2022 Ιστορίας, Οικονομίας και Φυσικής.

Τα μαθήματα στα ΓΕΛ ολοκληρώνουν σήμερα, Παρασκευή, 10 Ιουνίου, με Ιστορία, Φυσική, Οικονομία και το Υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει, όπως κάθε ημέρα τα θέματα λίγο μετά της 10 π.μ.

Ως ώρα έναρξης ορίζεται η 8.30 π.μ. κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να ανακοινώσει τα θέματα στα ειδικά μαθήματα λίγο μετά τις 10:00 π.μ.

Λίγο μετά Dnews και Μεθοδικό θα βάλει τέλος στην αγωνία των μαθητών αναρτώντας τα θέματα και τις απαντήσεις αυτών καθώς και μια εκτίμηση για τη βατότητα τους.

 Ipourgeio paideias

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΘΕΜΑΤΑ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ_2022 #ΙΣΤΟΡΙΑ_2022 #ΦΥΣΙΚΗ_2022 #ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ_2022 #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΠΑΙΔΕΙΑΣ #ΩΡΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/elELDAd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη