Πανελλήνιες 2022: Οι απαντήσεις για τα θέματα Οικονομίας

Πανελλήνιες 2022: Οι απαντήσεις για τα θέματα Οικονομίας

Λίγο μετά τις 10 π.μ. ανακοινώθηκαν τα θέματα στις πανελλήνιες 2022. Οι απαντήσεις στην Οικονομία 2022 από Dnews και Μεθοδικό.

Λίγο μετά τις 10 π.μ. το Υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα θέμα Οικονομίας 2022 όπου εξετάστηκαν οι μαθητές ΓΕΛ ρίχοντας αυλαία.

Αύριο, Σάββατο, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίζονται σε ΥγιεινήΠρογραμματισμό ΥπολογιστώνΑρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανικής.

Τα σημερινά θέματα στο μάθημα Οικονομίας δεν παρουσιάζουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Στο Θέμα Β η θεωρία είναι από τη νέα ύλη (που είναι σχετικά αναμενόμενο δεδομένου ότι δεν είχε εξεταστεί τα προηγούμενα χρόνια).

Το Θέμα Γ είναι από το 1ο Κεφάλαιο της ύλης με μόνο συνδυαστικό ερώτημα το Γ5 που είχε
πρωτοτυπία και το οποίο ίσως δυσκολέψει κάποιους υποψηφίους.Το τελευταίο Θέμα είναι από το 5ο Κεφάλαιο με βασικές μεθοδολογίες και ερωτήματα στα οποία θα ανταποκριθούν με επάρκεια οι καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι.

Δείτε τις απαντήσεις Οικονομίας 2022

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ #ΘΕΜΑΤΑ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ_2022 #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ_2022 #ΘΕΜΑΤΑ_ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ_2022 #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/AlkYopV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη