Πανελλήνιες 2022: Δείτε τα θέματα Αρχαίων, Μαθηματικών και Βιολογίας

Πανελλήνιες 2022: Δείτε τα θέματα Αρχαίων, Μαθηματικών και Βιολογίας

Συνεχίζονται οι πανελλήνιες 2022 καθώς οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία. Λίγο μετά τις 10 π.μ. θα ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας τα θέματα, δείτε τα πρώτοι στο Dnews.

Νέα εβδομάδα πανελλήνιων η οποία ξεκινά για τους μαθητές των ΓΕΛ της χώρας οι οποίοι εξετάζονται στα Αρχαία, τα Μαθηματικά αλλά και την Βιολογία.

Λίγο μετά τις 10 π.μ. το Υπουργείο Παιδείας όπως κάθε ημέρα από όταν ξεκίνησαν οι πανελλήνιες, θα δημοσιεύσει τα θέματα που έπεσαν και στα τρία μαθήματα.

Δείτε τα θέματα Μαθηματικών, Αρχαίων και Βιολογίας ΕΔΩ

Αμέσως τη σκυτάλη θα πάρουν Dnews και σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό θα σας μεταδώσει πρώτο τις λύσεις και απαντήσεις στα μαθήματα

Δείτε τις απαντήσεις Μαθηματικών, Αρχαίων και Βιολογίας ΕΔΩ

Το Dnews, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό, θα προσφέρει την πιο άμεση και πληρέστερη ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται οτι οι Πανελλήνιες ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη με τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ να διαγωνίζονται στα Νέα Ελληνικά, ενώ ακολούθησαν οι μαθητές των ΓΕΛ την Παρασκευή στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία και το Σάββατο εξεταζόμενο μάθημα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ ήταν τα Μαθηματικά (Άλγεβρα).

Οι εισακτέοι στα ΑΕΙ φέτος είναι 68.394, περίπου 10% λιγότεροι από πέρσι (77.415), ενώ στο νούμερο αυτό δεν περιλαμβάνονται οι θέσεις επιτυχόντων στις στρατιωτικές, πυροσβεστικές, αστυνομικές, λιμενικές σχολές και στο εμπορικό Ναυτικό.

Τι αλλάζει φέτος για τους υποψηφίους

Καταργείται το διπλό μηχανογραφικό,
Ανακοίνωση των βάσεων μέχρι 10 Αυγούστου,
Το μηχανογραφικό των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις από 17/5,
Μείωση του ελάχιστους ύψους για τα κορίτσια στην Αστυνομία, το Λιμενικό και την Πυροσβεστική,
Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής παίρνει υπόψη τις επιδόσεις των υποψηφίων.

Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς...

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΘΕΜΑΤΑ #ΘΕΜΑΤΑ_ΑΡΧΑΙΩΝ #ΘΕΜΑΤΑ_ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ #ΘΕΜΑΤΑ_ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ #ΑΡΧΑΙΑ #ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ #ΒΙΟΛΟΓΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/F2wxi4A
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη