Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Πώς σχολιάζει ο ΟΕΦΕ τα θέματα σε Νέα Ελληνικά και Έκθεση

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Πώς σχολιάζει ο ΟΕΦΕ τα θέματα σε Νέα Ελληνικά και Έκθεση

Νέα Ελληνικά-Έκθεση (ΕΠΑΛ): Πώς σχολιάζει ο ΟΕΦΕ τα θέματα στις πανελλήνιες 2022.

Αυλαία σήκωσαν οι μαθητές των ΕΠΑΛ οι οποίοι διαγωνίστηκαν στο μάθημα της Έκθεσης.

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) ως προς τα θέματα που «έπεσαν» στο μάθημα των Νέων Ελληνικών (ΕΠΑΛ) σχολιάζει πως "και τα δύο κείμενα γίνονται εύκολα κατανοητά από τους υποψηφίους" και ότι "τα ερωτήματα είναι σε όλα τα ζητούμενα διατυπωμένα με σαφήνεια και δεν προκαλούν έκπληξη στους προετοιμασμένους υποψηφίους".

Αναλυτικά αναφέρει:

«Οι μαθητές της Γ' τάξης των ΕΠΑ.Λ. κλήθηκαν να διαχειριστούν ένα θέμα διαχρονικά επίκαιρο αναφορικά με τις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων και τις επιπτώσεις που αυτές έχουν στο περιβάλλον. Το διαγώνισμα αποτελείται από δύο κείμενα, ένα μη λογοτεχνικό και ένα λογοτεχνικό.

Και τα δύο κείμενα γίνονται εύκολα κατανοητά από τους υποψηφίους. Τα ερωτήματα είναι σε όλα τα ζητούμενα διατυπωμένα με σαφήνεια και δεν προκαλούν έκπληξη στους προετοιμασμένους υποψηφίους».

Δείτε το Δελτίο Τύπου αναλυτικά ΕΔΩ θα ακολουθήσουν σε λ΄ίγο και οι απαντήσεις.

Τα Θέματα και τις Απαντήσεις του μαθήματος "Νέα Ελληνικά" των ΕΠΑΛ σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

 

 

 

 

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΟΕΦΕ #ΘΕΜΑΤΑ #ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ #ΕΚΘΕΣΗ #ΝΕΑ_ΕΛΛΗΝΙΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ghmFSoC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη