Πανελλήνιες 2022 ΕΠΑΛ: Αυτά είναι τα θέματα σε Υγιεινή, Υπολογιστές, ΑΟΔ και στοιχεία μηχανών

Πανελλήνιες 2022 ΕΠΑΛ: Αυτά είναι τα θέματα σε Υγιεινή, Υπολογιστές, ΑΟΔ και στοιχεία μηχανών

Συνεχίζονται σήμερα, Σάββατο (11/6) οι Πανελλήνιες 2022 με τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ να διαγωνίζονται σε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανών.

Οι Πανελλήνιες 2022 συνεχίζονται, το Σάββατο (11/06), με τους υποψήφιους από τα Επαγγελματικά Λύκεια να εξετάζονται σε τέσσερα μαθήματα, δηλαδή στην Υγιεινή, στον Προγραμματισμό Υπολογιστών, στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και στα Στοιχεία Μηχανών.

Πάντως, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων παραμένει σε ισχύ ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο όσον αφορά στην πανδημία του κορονοϊού.

Οι τίτλοι τέλους των εξετάσεων για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) έπεσαν χθες, Παρασκευή 10 Ιουνίου ενώ οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ έχουν ακόμη μια εβδομάδα, δηλαδή μέχρι τις 17 Ιουνίου.

Στη συνέχεια, για τους υποψήφιους όλων των σχολείων, θα ακολουθήσουν και τα ειδικά μαθήματα, από τις 18 έως τις 30 Ιουνίου.

Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν και τα Ειδικά Μαθήματα, ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Τα θέματα ΕΠΑΛ

Δείτε τα θέματα Υγιεινής ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα προγραμματισμού υπολογιστών ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα ΑΟΔ ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα στοιχεία μηχανών ΕΔΩ

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ #ΘΕΜΑΤΑ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ_2022 #ΕΠΑΛ #ΑΟΔ #ΣΤΟΙΧΕΙΑ_ΜΗΧΑΝΩΝ #ΥΓΙΕΙΝΗ #ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/q2rMN7E
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη