Παράσταση διαμαρτυρίας από εργαζομένους του ΟΑΣΘ - 24ωρη απεργία

Παράσταση διαμαρτυρίας από εργαζομένους του ΟΑΣΘ - 24ωρη απεργία

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, στο πλαίσιο της 24ωρης σημερινής τους απεργίας.

Τα αιτήματα των εργαζομένων είναι η υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και η επιστροφή των νομοθετημένων επιδομάτων τους.

"Μας αναγκάζουν να προσφεύγουμε σε συνεχείς απεργιακές κινητοποιήσεις, προκειμένου να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα", ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ Γιάννης Δήμκας, υποστηρίζονταςς ότι η σημερινή απεργία κρίθηκε παράνομη από ανθρώπινο λάθος. "Δεν υπολογίστηκαν σωστά τα στοιχεία που παρείχαμε για το προσωπικό ασφαλείας, με αποτέλεσμα να μην ληφθούν υπόψη τα δύο άτομα που είχαμε προβλέψει για την τηλεματική", εξήγησε. Ανέφερε δε, ότι το αργότερο μέχρι αύριο, ο δικηγόρος του Συνδικάτου θα καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Το επιβατικό κοινό μετακινείται σήμερα με 138 λεωφορεία, τα οποία κυκλοφορούν με προσωπικό ασφαλείας, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των ατόμων με αναπηρίες, η νυχτερινή γραμμή Ν1, καθώς και η γραμμή 52- Ν.Σ. Σταθμός- Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη- Σίνδος.

#ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ #ΟΑΣΘ #ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Ddj6Lnw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη