Άγρια δολοφονία στη Ραφήνα: Αυτοί είναι οι δύο 24χρονοι δράστες, τι λέει η ΕΛΑΣ για τους εμπλεκόμενους (εικόνες)

Άγρια δολοφονία στη Ραφήνα: Αυτοί είναι οι δύο 24χρονοι δράστες, τι λέει η ΕΛΑΣ για τους εμπλεκόμενους (εικόνες)

Οι δύο 24χρονοι φέρεται να ομολόγησαν την άγρια δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα για ένα «άγριο βλέμμα στην ουρά για τουαλέτα».

Για ένα σκούντημα στην τουαλέτα νυχτερινού κέντρου, τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Ιουνίου, στην περιοχή της Ραφήνας, φαίνεται ότι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ένας 42χρονος, από τους δύο 24χρονους που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία.

Πρόκειται για τους Γ.Κ. και Π.Π., οι οποίο απέδωσαν το γεγονός στην «κακιά την ώρα».

Οι δύο 24χρονοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα το απόγευμα, ενώ τον δρόμο για την σύλληψή τους άνοιξε βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν δρόμους γύρω από μπαρ στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι δύο 24χρονοι έχουν αλβανική καταγωγή, ενώ ο ένας εξ' αυτών έχει πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

Ο ένας είναι κηπουρός και ο άλλος υπάλληλος συνεργείου. Οι δύο συλληφθέντες διαμένουν στην περιοχή κι ήταν φίλοι και συμμαθητές.

Σημειώνεται πως αναζητούνται ακόμη τρία άτομα, ενώ έχει δοθεί σήμα από τις αστυνομικές αρχές σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς για να διασφαλιστεί ότι δεν θα φύγουν εκτός συνόρων.

δραστηςςςς

δραστης

Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ για τους άλλους εμπλεκόμενους

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφεραν πως στον άγριο ξυλοδαρμού του 42χρονου συμμετείχαν οι εν λόγω συλληφθέντες, χωρίς μέχρι στιγμής να προκύπτει εμπλοκή και των υπόλοιπων μελών της παρέας:

Στη συμπλοκή εμπλέκονται οι δύο 24χρονοι. Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας απλά βρίσκονταν στο σημείο. Από την πρώτη στιγμή δόθηκε σήμα στους συνοριακούς σταθμούς ελέγχου καθώς υπήρχε ο φόβος πως οι δράστες θα επιχειρούσαν να διαφύγουν στο εξωτερικό. Τελικά ταυτοποιήθηκαν μέσω του αυτοκινήτου και των καταθέσεων και συνελήφθησαν. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε.

#ΡΑΦΗΝΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΕΛΑΣ #ΔΡΑΣΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/p56b01r
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη