Έρχονται ενισχύσεις για την εκτροφή χοίρων, 253 ευρώ ανά χοιρομητέρα

Έρχονται ενισχύσεις για την εκτροφή χοίρων, 253 ευρώ ανά χοιρομητέρα

Χορήγηση κρατικών ενισχύσεων ύψους 5.739.838 ευρώ στον τομέα της εκτροφής χοίρων σε όλη την Επικράτεια, με 253 περίπου ευρώ ανά χοιρομητέρα.

Σε 5.739.838 ευρώ ανέρχεται για το 2022 το συνολικό ύψος της χρηματοδότησης στον τομέα της εκτροφής χοίρων σε όλη την επικράτεια, με το κατ' αποκοπή ποσό ενίσχυσης να έχει οριστεί σε 253,56 ευρώ ανά χοιρομητέρα.

Σύμφωνα με ΚΥΑ, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεων, καθορίστηκαν οι όροι, το ύψος της ενίσχυσης και οι δικαιούχοι της ενίσχυσης.

Όροι και ύψος ενίσχυσης

Το ύψος του κατ' αποκοπή ποσού ενίσχυσης ορίζεται για την κάθε χοιρομητέρα εκτροφής χοίρων ποσό 253,56 ευρώ.

Για τους εκτροφείς χοίρων απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διέθεταν τουλάχιστον δέκα θηλυκά ζώα άνω των έξι (6) μηνών την 30ή Ιουνίου 2020.

Το συνολικό ποσό ενίσχυσης που μπορεί να λάβει κάθε δικαιούχος σε επίπεδο ενιαίας επιχείρησης (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) στο πλαίσιο της παρούσας αθροιζόμενο με οποιαδήποτε άλλη ενίσχυση έχει λάβει βάσει του τμήματος 3.1 του Προσωρινού Πλαισίου από οποιαδήποτε πηγή δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 290.000 ευρώ. Στο ποσό των 290.000 ευρώ περιλαμβάνονται κάθε μορφής φόροι και λοιπές επιβαρύνσεις.

Δείτε το ΦΕΚ

#ΧΟΙΡΟΙ #ΧΟΙΡΟΜΗΤΕΡΑ #ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ #ΕΚΤΡΟΦΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/VhHiqmG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη