ΗΠΑ: Αγοράκι 2 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του

ΗΠΑ: Αγοράκι 2 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του

Το αγοράκι βρήκε το πιστόλι του πατέρα του, τον πυροβόλησε στην πλάτη και τον σκότωσε.

Αγόρι δύο ετών σκότωσε κατά λάθος τον πατέρα του στη Φλόριντα, όταν τον πυροβόλησε στην πλάτη με πιστόλι που είχε αφεθεί στο δωμάτιο.

Φθάνοντας στην κατοικία του θύματος την 26η Μαΐου κοντά στο Ορλάντο, αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά, βρήκαν τη μητέρα, τη Μαρία Αγιάλα, να κάνει μαλάξεις στην καρδιά του πατέρα, του Ρέτζι Μάμπρι, τραυματισμένου σοβαρά από σφαίρα.

Αρχικά, οι αστυνομικοί πίστεψαν πως κάποιος εισέβαλε στο σπίτι και πυροβόλησε τον 26χρονο, ο οποίος υπέκυψε αργότερα στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. Ομως το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του ζευγαριού αποκάλυψε στους ερευνητές ότι τη μοιραία σφαίρα έριξε ο μικρός αδελφός του, 2 ετών, όπως ανέφερε ο Τζον Μίνα, ο σερίφης της κομητείας Οραντζ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

{https://twitter.com/AmandaDukesWESH/status/1533894827045167105?s=20&t=sBdAMd4quV7UFOFljNzfeA}

Το όπλο βρισκόταν σε σάκο που είχε αφήσει στο πάτωμα ο Ρέτζι Μάμπρι και το παιδί, αφού το βρήκε, άρχισε να το περιεργάζεται και πυροβόλησε τον πατέρα του στην πλάτη καθώς εκείνος έπαιζε βιντεοπαιχνίδι σε υπολογιστή, διευκρινίζεται σε δικόγραφα.

#ΗΠΑ #ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΑΓΟΡΑΚΙ #ΣΚΟΤΩΣΕ #ΠΑΤΕΡΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/n7VrqwI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη