Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ εντοπίζει τα 300 κιλά κοκαΐνης που ήρθαν από την Κολομβία στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ εντοπίζει τα 300 κιλά κοκαΐνης που ήρθαν από την Κολομβία στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι Αστυνομικοί εντοπίζουν το τεράστιο φορτίο των 300 κιλών κοκαΐνης που έφτασαν στη Θεσσαλονίκη από την Κολομβία έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Η ποσότητα της κοκαΐνης ανέρχεται σε 300 κιλά και κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης που οδήγησε μεταξύ άλλων στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών.

koka1

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το φορτίο με τα ναρκωτικά - η αξία των οποίων εκτιμάται από 10 έως 14 εκατ. ευρώ - ξεκίνησε από την Κολομβία, φτάνοντας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε κοντέινερ με μπανάνες.

koka2

Στη συνέχεια, η ποσότητα της κοκαϊνης μεταφέρθηκε σε σπίτι στην περιοχή Σχολάρι, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου τελικά κατασχέθηκε, ενώ παράλληλα έγιναν οι τέσσερις συλλήψεις.

koka3

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για Άγγλους, μέλη διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών. Οι ίδιοι φαίνεται να διέμεναν τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

koka4

#ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΚΟΚΑΙΝΗ #ΚΟΛΟΜΒΙΑ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/fuKtGpb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη