Σοκ στα Χανιά: Προφυλακίστηκε 38χρονος κατηγορούμενος για βιασμό των δύο ανήλικων θυγατέρων του

Σοκ στα Χανιά: Προφυλακίστηκε 38χρονος κατηγορούμενος για βιασμό των δύο ανήλικων θυγατέρων του

 Ακόμα μία σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μάλιστα εντός οικογένειας έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τα Χανιά

Πρόκειται για ένα πατέρα πέντε παιδιών, ο οποίος φέρεται να βίαζε κατ' εξακολούθηση τις δυο ανήλικες κόρες του από την ηλικία των 7 ετών σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Flashnews.gr.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μεγαλύτερη κόρη, ηλικίας 14 ετών σήμερα, αποκάλυψε σε συγγενικό της πρόσωπο, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, όσα βίωνε από την τρυφερή ηλικία των 7 ετών . Όπως όλα δείχνουν ο 38χρονος πατέρας κακοποιούσε και την μικρότερη κόρη της οικογένειας τα τελευταία δυο χρόνια, η οποία σήμερα είναι 9 ετών.

Οσον αφορά στα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας, τα οποία είναι αγοράκια δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα κάποιο σημάδι ασέλγειας, ωστόσο κάθε ενδεχόμενο παραμένει ανοικτό μέχρι νεοτέρας.

Να σημειωθεί ότι οι δυο γονείς είχαν χάσει την επιμέλεια των πέντε παιδιών τους, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν κρίνει ότι τα παιδιά δεν μεγάλωναν σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον και δεν λαμβάναν την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα. Η επιμέλεια των παιδιών είχε δοθεί στη γιαγιά, τη μητέρα του πατέρα, η οποία αρνείται ότι γνωρίζει κάτι για την κακοποίηση που βίωναν τα παιδιά.

Το ζευγάρι δεν είχε χωρίσει, ενώ όπως όλα δείχνουν ο φερόμενος ως δράστης είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν.

Τον λόγο έχουν πλέον οι αρχές για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ο 38χρονος συνελήφθη την Πέμπτη (23/6) το πρωί (μετά την έκδοση του εντάλματος), οδηγήθηκε άμεσα σε εισαγγελέα και ανακριτή, όπου μετά την τρίωρη απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος.

#ΧΑΝΙΑ #ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΑΝΗΛΙΚΕΣ #ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ_ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KQfZd0W
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη