Η φρίκη της παιδικής πορνογραφίας: Πληρώνουν έως και 40.000 ευρώ για live βιασμούς παιδιών (βίντεο)

Η φρίκη της παιδικής πορνογραφίας: Πληρώνουν έως και 40.000 ευρώ για live βιασμούς παιδιών (βίντεο)

«Για ξέφρενο πάρτι» στο darkweb έκανε λόγο ο Μανώλης Σφακιανάκης, σημειώνοντας πως η παιδική πορνογραφία - μετά τα όπλα και τα ναρκωτικά - είναι το κύκλωμα με το μεγαλύτερο τζίρο.

Ανήλικοι γίνονται βαποράκια και διακινούν πορνογραφικό υλικό, αποκαλύπτει ο Μανώλης Σφακιανάκης, ενώ αυτό το υλικό περιλαμβάνει και κακοποιήσεις βρεφών τριών ή έξι μηνών. 

«Βλέπουμε ανήλικους να έχουν στην κατοχή τους βίντεο με παιδική πορνογραφία και να το πουλούν σε άλλους. Είτε σε ανήλικους είτε σε ενήλικους και να γίνεται μια εμπορία δυστυχώς των παιδιών μας, της παιδικής κακοποίησης σε ένα ξέφρενο πάρτι», σημείωσε μιλώντας στο Mega.

«Υπάρχουν μανάδες που φέρνουν στον κόσμο παιδιά μόνο και μόνο για να τα πουλήσουν και στη συνέχεια να τα κακοποιήσουν οι κύριοι αυτοί. Άρα βάζουν μάνες να γεννάνε παιδιά για να τα κακοποιήσουν και στη συνέχεια αυτά τα παιδιά χάνονται, εξαφανίζονται, σύμφωνα με την Ιντερπόλ. Εξαφανίζονται σημαίνει πεθαίνουν», πρόσθεσε.

Πώς κοστολογείται η online φρίκη

«Αυτό το βίντεο σε ζωντανό χρόνο μπορεί να κοστίσει από 3.000 η ώρα μέχρι και 40.000 η ώρα», υπογράμμισε . Είναι ανάλογα με την ηλικία έχει το παιδάκι που κακοποιούν. Αν οι ηλικίες είναι χαμηλές, 3 μηνών, 6 μηνών, 9 μηνών μωρά, έχει υψηλή αξία το βίντεο. Αν το βίντεο είναι με παιδάκια 10, 11, 12 ετών έχει πιο χαμηλή αξία».

Πολλές φορές οι επιτήδειοι με ψεύτικα προφίλ ακόμα και στα social media προσποιούνται ότι είναι συνομήλικοι με τα παιδιά που προσεγγίζουν. Κερδίζουν την εμπιστοσύνη τους και τα πιέζουν για φωτογραφίες και βίντεο, αλλά ακόμη και για να τα συναντήσουν.

#ΠΑΙΔΙΚΗ_ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ #ΒΙΑΣΜΟΙ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ_ΑΝΗΛΙΚΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/quOTKJa
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη