Ιστορία βγαλμένη από ταινία: Βρέθηκε 41 χρόνια μετά τη δολοφονία των γονιών της, την άφησαν σε μια εκκλησία μέλη αίρεσης

Ιστορία βγαλμένη από ταινία: Βρέθηκε 41 χρόνια μετά τη δολοφονία των γονιών της, την άφησαν σε μια εκκλησία μέλη αίρεσης

Μια γυναίκα που εξαφανίστηκε όταν ήταν μωρό - κι αφού οι γονείς της βρέθηκαν δολοφονημένοι σε ένα δάσος στο Τέξας - βρέθηκε περισσότερα από 40 χρόνια μετά.

Πριν από περίπου 40 χρόνια ένα ζευγάρι νέων ανακαλύφθηκε δολοφονημένο ανάμεσα σε φυλλωσιές σε ένα δάσος στο Χιούστον, με την ταυτότητας τους να μένει για χρόνια άγνωστη.

Δεκαετίες αργότερα, με τη βοήθεια μιας οργάνωσης που ονομάζεται Identifinders International και η οποία πραγματοποίησε γενετικές εξετάσεις, οι ειδικοί αποκάλυψαν πως πρόκειται για τους Tina και Harold Clouse, οι οποίοι κατάγονταν από τη Φλόριντα.

Στο πλαίσιο της έρευνάς τους, όμως, ανακάλυψαν πως το ζευγάρι είχε και ένα παιδί με το όνομα Χόλι Μαίρη, το οποίο δεν είχε βρεθεί μαζί τους.

Μόλις χθες - 41 χρόνια αργότερα - η Μονάδα Ανεξιχνίαστων Υποθέσεων και Αγνοουμένων του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας ανακοίνωσε ότι η Χόλι εντοπίστηκε!

Το ακόμη πιο απίστευτο, ωστόσο, είναι πως όπως αποδείχθηκε το κοριτσάκι είχε εγκαταλειφθεί σε μια εκκλησία στην Αριζόνα από «δύο γυναίκες που αυτοπροσδιορίζονταν ως μέλη μιας αίρεσης».

Φορούσαν λευκά ρούχα και ήταν ξυπόλητοι. Ανέφεραν ότι οι πεποιθήσεις της θρησκείας τους περιλαμβάνουν το διαχωρισμό των αρσενικών και θηλυκών μελών, την άσκηση χορτοφαγικών συνηθειών και τη μη χρήση δερμάτινων ειδών.

Από σεβασμό προς τη Χόλι και την οικογένειά της, οι Αρχές δεν προχώρησαν σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η 42χρονη σήμερα Χόλι ζει σήμερα στην Οκλαχόμα με τα πέντε παιδιά της, ενώ έχει επανασυνδεθεί πλέον με τη βιολογική της οικογένεια.

Πηγή: Sky News

#ΗΠΑ #ΤΕΞΑΣ #ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ #ΑΙΡΕΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/dDna4by
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη