Δολοφονία 42χρονου: «Δεν δημιουργούσε προβλήματα», λέει κάτοικος της Ραφήνας

Δολοφονία 42χρονου: «Δεν δημιουργούσε προβλήματα», λέει κάτοικος της Ραφήνας

Ως έναν ήσυχο άνθρωπο που δεν δημιουργούσε προβλήματα περιγράφουν κάτοικοι της περιοχής της Ραφήνας τον 42χρονο ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από πέντε νεαρούς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

 

Ο άτυχος άνδρας ήταν κάτοικος Μαραθωνα και και σύχναζε στο μπαρ που ξεκίνησε ο μοιραίος καβγάς. Ήταν καλό παιδί όπως λένε όσοι τον γνώριζαν, δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα.

«Το μάθαμε και εμείς από κοινούς γνωστούς, κυκλοφορούσε εδώ πέρα στη Ραφήνα, έτρωγε και καθόταν ήσυχα. Τώρα τι έγινε εκείνο το βράδυ δεν ήμασταν μπροστά. Μπορεί να είχαν πιει κανένα ποτό παραπάνω. Πάντως από ότι ξέρουμε δεν δημιουργούσε προβλήματα», αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 42χρονου

Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τακης Θεοδωρικάκος έκανε γνωστές μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, τις δυο συλλήψεις. «Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα».

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα οι δύο 24χρονοι δίνουν απολογία έτσι ώστε οι αρχές να μάθουν τι ακριβώς συνέβη και οι νεαροί έφτασαν στο σημείο να ξυλοκοπήσουν μέχρι θανάτου, ακόμα και με σιδερογροθιά τον 42χρονο.

{https://www.youtube.com/watch?v=7ZR4xUG-X6A}

Τα σενάρια

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τα οποίο φέρεται να οδήγησαν στον άγριο στον ξυλοδαρμό είναι μια λογομαχία που είχε το θύμα με κάποιους από τους νεαρούς μέσα στο μαγαζί. Ο 42χρονος τσακώθηκε έξω από την τουαλέτα του μπαρ όπου σύχναζε με τους δράστες και στη συνέχεια ο καβγάς μεταφέρθηκε στο τραπέζι που καθόταν με την παρέα του.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ένας από τους νεαρούς μίλησε άσχημα στην κοπέλα του θύματος. Όταν ο 42χρονος βγήκε έξω από το μαγαζί οι νεαροί τον «περίμεναν» και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές. Ο άτυχος άντρας αντιστάθηκε αλλά ένας από τους δράστες τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι με μια σιδερογροθιά με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο πεζούλι ενώ οι δράστες διέφυγαν προς την οδό Βασιλέως Γεωργίου.

Αμέσως μετά ο 42χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Παρά το γεγονός ότι διασωληνώθηκε αρκετά γρήγορα δεν κατάφερε παρά να ζήσει μερικές μόνο ώρες, αφού τα χτυπήματα ήταν θανατηφόρα.

#ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΡΑΦΗΝΑ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OacXDdj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη