-->

Ο καφές της..παρηγοριάς: Που θα τον πληρώσεις στο χέρι μέχρι και 4,5 ευρώ.

Καλημέρα σας,

Το Pricefox.gr μετά την μεγάλη απήχηση της έρευνας για τις τελευταίες τιμές του τυλιχτού στην Ελλάδα δημιούργησε νέα έρευνα για τις τιμές του καφέ στο χέρι. 
Η έρευνα αναλύει, για τις περιοχές της Αττικής, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας, Βόλου και Κρήτης τις μέσες, ελάχιστες και μέγιστες τιμές για καπουτσίνο, φρέντο καπουτσίνο, εσπρέσο, φρέντο εσπρέσο, καφέ φίλτρου, ελληνικό και φραπέ. 
Από την έρευνα προκύπτουν στοιχεία μεγάλης αύξησης των τιμών του καφέ στην Ελλάδα.
Επισυνάπτεται υλικό προς δημοσίευση.
Η έρευνα αυτή όπως και αυτές που θα ακολουθήσουν έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και απαιτούν πολύ δουλειά και προσπάθεια από την ομάδα μας. Για αυτό το λόγο ζητάμε ως ελάχιστη αναγνώριση της προσπάθειας αυτής ένα backlink που θα οδηγεί στον ιστότοπο μας (θα βρείτε σχετικό backlink στο αρχείο word, Pricefox).
Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να συμπεριλάβετε το backlink το Pricefox δεν επιτρέπει την δημοσίευση, επεξεργασία ή οποιαδήποτε αναδημοσίευση του υλικού που επισυνάπτεται. 

Είμαστε βέβαιοι ότι η έρευνα μας θα σας φανεί πολύ ενδιαφέρουσα και θα ακολουθήσουν αντίστοιχες έρευνες σύντομα. 

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Καραλίβανος
Head of Marketing & Communications
Τηλ: +30 697 7585 381
Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου 344, 17675 Καλλιθέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->