Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Μαρτυρικός ο θάνατος της 46χρονης, «παιδιά μιλήστε» λέει συντετριμμένος ο αδερφός της (βίντεο)

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Μαρτυρικός ο θάνατος της 46χρονης, «παιδιά μιλήστε» λέει συντετριμμένος ο αδερφός της (βίντεο)

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της 46χρονης Κατερίνας στο Κουκάκι, καθώς τα τελευταία λεπτά ήταν εφιαλτικά αφού βασανίστηκε πριν αφήσει την τελευταία της πνοή. Δράστης ο 55χρονος άντρας της που την δολοφόνησε μετά από καυγά. Πρόκειται για τη 5 γυναικοκτονία μέσα στο 2022.

Μετά τον άγριο καυγά με τον σύζυγο της, πρώτα την ξυλοκόπησε ανελέητα και στη συνέχεια την μαχαίρωσε. Ο άντρας που είναι πρώην αθλητής πάλης αρχικά την τραυμάτισε στην πλάτη κι αμέσως μετά την μαχαίρωσε στο λαιμό και το στήθος.

Τι λέει ο αδερφός της 46χρονης Κατερίνας

«Σήμερα έμαθα ότι φοβέριζε και τα παιδιά. Απορώ γιατί δε σηκωθήκανε να φύγουνε. Δε ξέραμε τίποτα εμείς. Δολοφόνος είναι, δεν είναι άνθρωπος. Και τα ζώα έχουν από νόμους στη ζούγκλα», δήλωσε ο αδερφός της 46χρονης.

«Παιδιά μιλήστε, βγείτε έξω, μιλήστε, μιλήστε με ανθρώπους. Πείτε το πρόβλημά σας, πάντα θα υπάρχει κάποιο αυτί που θα σας ακούσει. Έστω και μια ψυχή να σώσουμε. Τι φταίνε τώρα αυτά τα δύο παιδάκια. Την ψυχή αυτού του παιδιού ποιος θα την επουλώσει; Yπάρχει τρόπος να επουλωθεί αυτή η ψυχή, αυτό το σοκ που βίωσε αυτό το παιδί».

Η Κατερίνα ήταν το πέμπτο θύμα γυναικοκτονίας του 2022. Το 2021 καταγράφηκαν 17 γυναικοκτονίες. Σύμφωνα με έρευνα, 6 στις 10 γυναίκες που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας δεν απευθύνονται ποτέ στις αρχές.

Στον 55χρονο που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Τι είπαν τα παιδιά του 55χρονου

Καθοριστικές ήταν οι καταθέσεις των παιδιών του δράστη για την δίωξη που ασκήθηκε στον 55χρονο.

Τα παιδιά ανέφεραν πως στο παρελθόν ο πατέρας τους είχε απειλήσει τη μητέρα τους. Επιπλέον, περιέγραψαν έναν πατέρα βίαιο και επιθετικό όχι μόνο απέναντι στη μητέρα τους, αλλά και σε εκείνους όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία.

#ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΚΟΥΚΑΚΙ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KhopQzC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη