Θωμαή Απέργη: «Χάθηκα γιατί πάθαινα 4 κρίσεις επιληψίας την ημέρα» (βίντεο)

Θωμαή Απέργη: «Χάθηκα γιατί πάθαινα 4 κρίσεις επιληψίας την ημέρα» (βίντεο)

Με μια αποκαλυπτική συνέντευξη επιστρέφει η τραγουδίστρια Θωμαή Απέργη, η όποια αναφέρθηκε στις κρίσεις επιληψίας που παθαίνει και στο γιατί χάθηκε από τον χώρο της showbiz.

Όπως εξήγησε η Θωμαή Απέργη το πρόβλημα με την επιληψία προέκυψε «με το που πήγα να σπουδάσω». «Όλη αυτή την περίοδο των χρόνων που με έμαθε το κοινό και κάνω αυτή τη δουλειά το είχα αυτό το πρόβλημα. Κανείς δεν το ήξερε και μάλιστα σε κάποιες περιόδους, λόγω του άγχους, είχα περισσότερες εξάρσεις».

Εξήγησε, μάλιστα, ότι η απόφασή της να κάνει διακοπή στην επαγγελματική της διαδρομή «πάρθηκε μετά από ένα σημείο που έφτασα να έχω συνεχείς κρίσεις. Δηλαδή τέσσερις την ημέρα, τις πιο σοβαρού τύπου που έχουν και κάποιες ακόλουθες συνέπειες. Συνήθως το πάθαινα το πρωί με λιποθυμία και πάντα σε μένα προσωπικά συνοδευόταν με το να δαγκώνω τη γλώσσα μου, σε πολύ άσχημο βαθμό και πολλές φορές έχω πάει στο γναθοχειρουργικό και μετά με απώλεια μνήμης για αρκετό διάστημα».

«Σκέψου πως πάθαινα τέσσερις συνεχόμενες κρίσεις από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Ήμουν μόνη μου και όταν ξυπνούσα, συνήθως έπαιρνα τηλέφωνο, οι γονείς μου αμέσως καταλάβαν τι είχε συμβεί και έρχονταν. Ήταν πολύ δύσκολο» πρόσθεσε η Θωμαή Απέργη.

«Είναι σοβαρό αλλά υπάρχουν αγωγές που μπορούν να βοηθήσουν και το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι μπορείς να ζήσεις μια φυσιολογική ζωή.

Το ανακάλυψα μόλις πήγα να σπουδάσω μαζί με τον θυροειδή που βγήκε τότε, μάλλον ήταν ψυχοσωματικό που έφυγα από το σπίτι σαν μοναχοπαίδι. Έκτοτε συνέβαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ήξερα πάντα ότι οφείλεται στην αϋπνία μου, την κούραση μου και το άγχος μου. Οι γιατροί δεν μου είπαν ποτέ ότι ήταν γενετικό πρόβλημα αλλά ήταν μάλλον ο τρόπος ζωής μου.

Ξέρω δηλαδή ότι αυτοί οι τρεις παράγοντες είναι για μένα κόκκινη σημαία. Έχοντας υιοθετήσει σήμερα έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής έχω να πάθω κρίση εδώ και δυο χρόνια» συμπλήρωσε η Θωμαή Απέργη.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε, τέλος, ότι κατά την περίοδο της καραντίνας λόγω κορονοϊού βρέθηκε στην Τήνο: «Ήμουν δυο χρόνια στην Τήνο. Δούλευα εκεί σε ένα καφέ, έκανα τα πάντα από σέρβις μέχρι και καφέ έφτιαχνα. Με βοήθησε πάρα πολύ αυτό που έκανα. Με γείωσε… Με βοήθησε πάρα πολύ όλο αυτό να εξελιχθώ σαν άνθρωπος».

#ΘΩΜΑΗ_ΑΠΕΡΓΗ #ΕΠΙΛΗΨΙΑ #ΚΡΙΣΕΙΣ #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0Q5nrkM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη