Τραγωδία στο λιμάνι του Βόλου, ξεψύχησε 50χρονος εργάτης από τη Συρία

Τραγωδία στο λιμάνι του Βόλου, ξεψύχησε 50χρονος εργάτης από τη Συρία

Ένας 50χρονος άνδρας ξεψύχησε το πρωί της Τρίτης στο εμπορικό λιμάνι του Βόλου, όταν έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια δεκάδων συναδέλφων του.

Ο άτυχος άνδρας από την Συρία, εργαζόταν σε φορτηγό πλοίο στο εμπορικό λιμάνι του Βόλου που εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε το σκραπ για να προωθηθεί σε μεγάλη βιομηχανία της περιοχής.

Όπως έγινε γνωστό ο 50χρονος Σύριος αισθάνθηκε αδιαθεσία, είπε στους συναδέλφους του ότι αισθάνεται ισχυρό πόνο στο στήθος και κατέρρευσε.

Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, αφού το πλοίο διέθετε απινιδωτή και λιμενικοί έσπευσαν σε ελάχιστο χρόνο για να βοηθήσουν, μαζί με γιατρό και διασώστες του ΕΚΑΒ. Όμως δεν τα κατάφεραν και παρά την άμεση διασωλήνωσή του διακομίστηκε νεκρός στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου.

#ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΒΟΛΟΣ #ΛΙΜΑΝΙ #ΕΡΓΑΤΗΣ #ΠΕΘΑΝΕ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ByktR7e
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη