Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τον δήμαρχο Θήρας, 50% επιπλέον αστυνομικοί φέτος στη Σαντορίνη

Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τον δήμαρχο Θήρας, 50% επιπλέον αστυνομικοί φέτος στη Σαντορίνη

Στη Σαντορίνη υπηρετούν φέτος το καλοκαίρι 50% επιπλέον αστυνομικοί, όπως τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

 Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θήρας, Αντώνη Σιγάλα. Παρουσία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, συζήτησαν για θέματα ασφάλειας στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, το οποίο φέτος παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη τουριστική κίνηση.

Ο υπουργός Προστασίας, Τάκης Θεοδωρικάκος, έχει δηλώσει ότι ο τουρισμός αποτελεί «την αιχμή του δόρατος» της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

«O τουρισμός συνδέεται άρρηκτα με το αίσθημα ασφαλείας των ξένων και των ελλήνων τουριστών. Κανείς δεν πηγαίνει κάπου εάν φοβάται, κανείς δεν πηγαίνει κάπου εάν αισθάνεται ανασφαλής», είχε υπογραμμίσει ο υπουργός.

Γι' αυτό το λόγο, οι αστυνομικές δυνάμεις στο νησί της Σαντορίνης έχουν αυξηθεί φέτος κατά 50% και συγκεκριμένα βρίσκονται 96 αστυνομικοί.

#ΤΑΚΗΣ_ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ #ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ #ΥΠΟΥΡΓΟΣ_ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ__ΤΟΥ_ΠΟΛΙΤΗ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/g2Q4Khe
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη