Αυτός είναι ο 52χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε τα παιδιά της συντρόφου του (εικόνες)

eurokinissi

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία φωτογραφίες του 52χρονου που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της συντρόφου του.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομίας, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας αλλά και φωτογραφίες του 52χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα 2 παιδιά της συντρόφου του.

Πρόκειται για τον (επ.) HUSEIN (ον.) KALED του HASAN και της SUZAN που γεννήθηκε το 1970 στη Συρία.

astynomia1

astynomia2

astynomia3

Ο 52χρονος προφυλακίστηκε για τις εις βάρος του κατηγορίες την προηγούμενη Δευτέρα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφού πρώτα απολογήθηκε. Σε βάρος του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για: ασέλγεια, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων αλλά και βιασμό. Τα παιδιά της συντρόφου του είναι σήμερα 14 και 24 ετών.

Ο 52χρονος φέρεται να κακοποιούσε τα παιδιά από την εποχή ακόμα που ο 24χρονος σήμερα, ήταν ανήλικος. Στη δικογραφία υπάρχουν καταθέσεις από το οικογενειακό και το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για βίντεο που κατάφερε να τραβήξει το 14χρονο αγόρι.

Ο ίδιος στην απολογία του υποστήριξε ότι συνέβη «μόνο μια φορά» και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

 

#ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ_ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ #ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ #ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ #ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OPRBAFw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη