Κρήτη: 54χρονος πατέρας πιάστηκε... μαλλί με μαλλί με τις κόρες του για το χαρτζιλίκι τους

Κρήτη: 54χρονος πατέρας πιάστηκε... μαλλί με μαλλί με τις κόρες του για το χαρτζιλίκι τους

Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης ανάμεσα σε έναν πατέρα και τις δυο νεαρές κόρες του.

Το επεισόδιο σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και σε αυτό πρωταγωνίστησαν . ένας 54χρονος Αλβανός και οι δύο κόρες του ηλικίας 22 και 18 περίπου ετών, οι οποίοι αλληλομηνύθηκαν.

Κατά πληροφορίες και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μεταξύ του πατέρα και των δύο κοριτσιών έγινε άγριος τσακωμός για το.... χαρτζιλίκι. Μάλιστα όπως λένε αστυνομικοί κύκλοι, ο 54χρονος πάνω στον καυγά φέρεται να χτύπησε την 22χρονη στο μάτι, εκείνη τον δάγκωσε, ενώ η 18χρονη αδερφή της φέρεται να τον κλώτσησε.

Ο πατέρας παραμένει υπό κράτηση, καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου πήρε αναβολή. Της υποθέσεως επιλήφθηκε το Α' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

#ΚΡΗΤΗ #ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ_ΒΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/GgOLvyx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη