Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Καρέ-καρέ το φρικτό μαρτύριο της φαρμακοποιού στα χέρια του 55χρονου συζύγου της (βίντεο)

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Καρέ-καρέ το φρικτό μαρτύριο της φαρμακοποιού στα χέρια του 55χρονου συζύγου της (βίντεο)

Ανατριχιαστικές είναι οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από το φαρμακείο όπου στραγγαλίστηκε η 43χρονη ιδιοκτήτρια του από τον 55χρονο σύζυγό της, τον Μάιο, στην Καβάλα.

Το βίντεο που μετέδωσε το Mega προέρχεται από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος που υπάρχει εντός του καταστήματος η οποία και κατάγραψε λεπτό προς λεπτό το μαρτύριο αλλά και τις τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας και μητέρας δύο παιδιών. Οι εικόνες μπορούν να λυγίσουν ακόμα και τους πιο δυνατούς.

Η αρχή του τέλους για το θύμα της στυγερής δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο έγινε γύρω στις δύο και είκοσι το μεσημέρι της 5ης Μαΐου. Όπως φαίνεται και στο βίντεο o 55χρονος επιτίθεται φραστικά στη σύζυγο του, ενώ κάποιες στιγμές την τραβάει από τα χέρια ζητώντας της να ακούσει με προσοχή τα όσα της λέει. Μάλιστα της δείχνει τα μπράτσα του ενώ της ζητάει επιτακτικά να την ακολουθήσει στο δωματιάκι που υπάρχει στο φαρμακείο. Η γυναίκα προσπαθεί να τον ηρεμήσει, ενώ κάποια στιγμή μην αντέχοντας άλλο τη δυσάρεστη κατάσταση θα ξεσπάσει σε κλάματα.

Γύρω στις τρεις το ζευγάρι θα φύγει από το φαρμακείο για έναν καφέ. Θα επιστρέψουν περίπου μία ώρα αργότερα. Η φαρμακοποιός όπως θα δείτε και στο βίντεο στις 16:15 θα προσπαθήσει να κρύψει τα κλειδιά του καταστήματος της, πιθανότατα από φόβο μήπως ο σύζυγός της την κλειδώσει μέσα σε αυτό. Το φαρμακείο είναι ανοιχτό για τους πολίτες ακόμα κι όταν το ζευγάρι θα μπει στις 16:39 μέσα στο κουζινάκι που σημειώθηκε η στυγερή δολοφονία. Περίπου 15 λεπτά αργότερα ο 55χρονος θα βγει το κουζινάκι κρατώντας στα χέρια του το κορμί της άψυχης γυναίκας τους. Θα την πάει στη στο δωμάτιο και θα την αφήσει.

Στη συνέχεια θα βγει από εκεί και θα αρχίζει να ψάχνει στα συρτάρια του ταμείου. Θα κλειδώσει το φαρμακείο και θα αποπειραθεί να αυτοκτονήσει με τη λήψη φαρμακευτικών ουσιών αλλά και προκαλώντας τραυματισμούς στα χέρια και στο λαιμό του. Ωστόσο όπως αποδείχτηκε οι ενέργειες του δεν ήταν ικανές για να προκαλέσουν κακό στον οργανισμό του. Έτσι συνήλθε γρήγορα, συνελήφθη και προφυλακίστηκε με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η φρίκη κορυφώνεται τη στιγμή που ο 55χρονος μεταφέρει το άψυχο σώμα της συζύγου, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα την έχει στραγγαλίσει στο κουζινάκι του φαρμακείου. Οι δείκτες του ρολογιού εκείνη τη στιγμή δείχνουν 16:54 το μεσημέρι της 5ης Μαΐου. Ο συζυγοκτόνος έχοντας στα χέρια του τη νεκρή Άιντα την σέρνει με όση δύναμη έχει προκειμένου να την πάει σε ένα μικρό δωματιάκι που χρησιμοποιούνταν από την ίδια για να ξεκουράζεται όταν είχε εφημερία.

#ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΚΑΒΑΛΑ #ΜΑΡΤΥΡΙΟ #ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ #55ΧΡΟΝΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DQquUsV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη