Πέταξαν χρηματοκιβώτιο από τον 6ο όροφο: Το «απίστευτο» σχέδιο των κουκουλοφόρων για λεία 1 εκατ. ευρώ

Πέταξαν χρηματοκιβώτιο από τον 6ο όροφο: Το «απίστευτο» σχέδιο των κουκουλοφόρων για λεία 1 εκατ. ευρώ

Μέσα σε μόλις εννιά λεπτά τουλάχιστον έξι δράστες κατάφεραν να βρουν και να πετάξουν από τον έκτο όροφο της πολυκατοικίας το χρηματοκιβώτιο βάρους πάνω από 400 κιλά στη Θεσσαλονίκη.

 

Το «απίστευτο» σχέδιο των κουκουλοφόρων στήθηκε σε δύο φάσεις: η πρώτη ήταν τα ξημερώματα του Σαββάτου όπου παραβίασαν μόνο τις μπαλκονόπορτες.

Η δεύτερη και πιο θεαματική ξεκίνησε περίπου στις 3:30 το πρωί της Κυριακής όπου αφού κατάφεραν να φτάσουν στον στόχο, γύρισαν μια κάμερα ασφαλείας - μετέδιδε live απευθείας στον επιχειρηματία, όμως εκείνη την ώρα αυτός κοιμόταν - έβαλαν τον συναγερμό σε κουβά με νερό και στη συνέχεια εντόπισαν και εκτόξευσαν το χρηματοκιβώτιο από τον έκτο όροφο!

Οι δράστες - σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr - έκλεψαν μετρητά, κοσμήματα και μια πανάκριβη συλλογή με ρολόγια συνολικής αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η οικογένεια του θύματος ενημερώθηκε από τους γείτονες για το συμβάν και ο ίδιος ο επιχειρηματίας τους επικήρυξε με πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό

Σήμερα το πρωί, το θύμα κατέθεσε στην αστυνομία για το συμβάν, παραδίνοντας παράλληλα και οπτικοακουστικό υλικό για τον ταχύτερο εντοπισμό των κουκουλοφόρων από τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ.

#ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ #ΚΛΟΠΗ #ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ #ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/wC56l1B
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη