Καλλιθέα: Συνελήφθη η σύντροφος του 62χρονου που μαχαιρώθηκε, βρήκαν μέχρι και ξίφος στο σπίτι της

Καλλιθέα: Συνελήφθη η σύντροφος του 62χρονου που μαχαιρώθηκε, βρήκαν μέχρι και ξίφος στο σπίτι της

Η 52χρονη γυναίκα κατηγορείται πως επιχείρησε να δολοφονήσει τον 62χρονο στην Καλλιθέα - Τι έγραφε στο ημερολόγιό της

Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σχηματίστηκε σε βάρος της συντρόφου 62χρονου άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά με μαχαίρι στην Καλλιθέα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, που της άσκησε δίωξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας - αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή - ενώ την παρέπεμψε σε ανακριτή όπου αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται πως η 51χρονη αρχικά είχε ισχυριστεί πως επέστρεψε στο σπίτι τραυματισμένος, ενώ στη συνέχεια άλλαξε την αρχική κατάθεσή της και ισχυρίστηκε πως τραυματίστηκε μόνος του εντός της οικίας.

Αυτό βέβαια, δεν εξηγεί με κανέναν τρόπο γιατί το μαχαίρι είχε καθαριστεί.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 12-6-2022 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, 51χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες, βρέθηκε τραυματισμένος ημεδαπός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε χώρο εισόδου πολυκατοικίας στην Καλλιθέα και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Από διαμέρισμα της ιδίας πολυκατοικίας στο οποίο συνοικούσε με το θύμα, προσήχθη 51χρονη ημεδαπή στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, η οποία μετά από προανακριτική έρευνα, συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 62χρονου θύματος.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην επίμαχη οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ξίφος,
  • ψαλίδι,
  • 3 μαχαίρια, μεταξύ των οποίων και το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της ανωτέρω αξιόποινης πράξης,
    σημειωματάριο,
  • είδη ρουχισμού και
  • 4 κινητά τηλέφωνα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Είχε απειλήσει και τον πρώην συζυγό της με μαχαίρι

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 51χρονη έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές - όταν κατηγορήθηκε πως το 2012 είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγό της με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για παράνομη οπλοκατοχή.

Στο διαμέρισμα της, μάλιστα, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα ημερολόγιο, στο οποίο ανέφερε πως ήθελε να του κάνει κακό:

«Από τον (όνομα 62χρονου) τσαντίστηκα, κάτι έγινε δεν θυμάμαι, είχα πιει, τσακωθήκαμε, έχει νεύρα τελευταία και εγώ δεν είμαι καλά».

Σε άλλη σημείωση της γράφει: «Ο (62χρονος) ξέρει τι κάνει, εγώ όχι. Με ρωτάει συνέχεια τι έχω, τίποτα λέω. Πρέπει να τον πονέσω πολύ για να δω. Μέσα στο μυαλό μου είναι όλα, τίποτα δεν είναι αλήθεια».

#ΚΑΛΛΙΘΕΑ #ΜΑΧΑΙΡΙ #ΑΠΟΠΕΙΡΑ_ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/eTlA5oJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη